Om os

Rørvig Rammeværksted

Vi er et kombineret galleri, kunstshop og rammeværksted placeret midt på den smukke Rørvighalvø i Odsherred. Her finder du os mellem Lyngkroen og Rørvig Streetfood.

Vi indrammer alle slags billeder og har et stort udvalg af rammelister. Du kan læse meget mere om vores services under Indramning.

I galleriet udstiller vi både kunstnere fra lokalområdet, men også mere kendte kunstnere fra resten af landet. Læs mere om, hvad der er aktuelt på Galleri Tau her.

 

Fra haveskurshobby til fuldtidsforretning

Rørvig Rammeværksted er udsprunget af Jens Hestbechs passion for kunst, især billedkunst. I september 2009 startede Jens op i sit havehus i Rørvig. Før Jens lod sig pensionere som ingengiør, købte han redskaber til at indramme, og senere fik han en salgsbod på Rørvig Havn. Hobbyforretningen udviklede sig og flyttede i 2019 derfor til større lokaler på Rørvigvej 221, hvor vi holder til i dag.

I dag har Jens selskab af Mik for at kunne følge med den dejlige efterspørgsel af vores arbejde. Mik er for nyligt pensioneret med en fortid i socialforsorgen, men har ligesom Jens lyst til at forblive erhvervsaktiv. Med hænderne godt skruet på hjælper Mik i travle tider, så vi undgår lange leveringstider.

Åbningstider

Mandag – Fredag 10-16
Lørdag 10 – 13
Søndag lukket

Øvrige dage / tidspunkter
Ring gerne på (+45) 31 71 91 90
– Vi er lige i nærheden og kommer gerne til værkstedet