Indramning

Services

Vi tilbyder både almindelig indramning, svæverammer og blindrammer efter mål, og vi laver også dybdemontering (akvariemontering). Vi fører rammelister, passepartout og bagpap i mange forskellige farver, så vi kan komplimentere alle værker. Desuden restaurerer vi gamle indramninger. Vi sælger også skifterammer i standardmål af høj kvalitet og forskellige materialer.

 

I rammeværkstedet går vi højt op i, at du får grundig vejledning til at vælge den rigtige indramning, hvorfor vi foretrækker, at du kommer ind i butikken med dit værk. Derfor har vi ikke en webshop til indramning uden konsultation, men du kan altid kontakte os via formularen her eller give os et kald.

 

Materialer

Vi er stolte af vores håndværk og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi bruger rammelister af høj kvalitet fra anerkendte leverandører, og du kan vælge mellem almindeligt glas eller refleksfri glas (art glass). Vores materialer er alle syrefri eller syreneutrale.

 

Indlevering og levering

Du kan altid indlevere værker til indramning i vores åbningstid uden aftale, men du er også velkommen til at kontakte os på forhånd for at lave en aftale.

 

Som udgangspunkt sender og leverer vi ikke enkle værker, men drejer det sig om en større ordre, kan vi levere efter aftale.

Afhentning fra og levering til København kan desuden aftales uanset ordrestørrelse. Kontakt os for at høre nærmere.