Galleri Tau

Generelt

Rørvig Rammeværksted og Galleri Tau ligger på Rørvigvej 221 – mellem Lyngkroen og Rørvig Streetfood. Galleriet vil snart blive udvidet (forår 2023), og her kan du opleve kunstnere fra hele landet.

Vi har både tryk og originaler til gode priser af både mere og mindre kendte kunstnere. Vi har tidligere udstillet værker af blandt andre Steffen Henrik, Søren Bjælde, Gunilla Mann, Henrik Ipsen, Külli Suits og Jens Bohr (sidstnævnte er stadig aktuel).

Desuden fører vi en masse flotte plakater – både kunstplakater, nye som vintage, og gamle Rørvigplakater og -kort. Se mere under Til Salg.

Aktuelt

Jens Haubek fra Rørvig

Tegner, musiker, skuespiller, journalist

 

Jens Haubek har tegnet vildt og blodigt som dreng, men i teenageårene overtog musikken og filmen. I 2013 tog han en beslutning om at genfinde pen, pensler og papir.

I 2014 begyndte det igen at vælte ud med billeder.

Både tegninger og malerier.

Med utvetydig kærlighed til maskiner, hestekræfter og fremdrift portrætterer Jens bl.a. fartøjer, der alle har ét mål, nemlig at komme fremad, op ad og ud i verden på eventyr med livsglæden og skabertrang som styrmand! Det handler om at dykke ned i kaos og skabe orden. Det er liv.

 

Jens’s billeder er fulde af historier, styrke og en ukuelig beslutning om at leve livet fuldt ud.

 

Jens er uddannet tv-billedjournalist fra Danmarks Journalisthøjskole og skuespiller fra The Nordic Film Acting Institute i København.

Han har bl.a. arbejdet i DR´s Børne- og Ungdomsafd.